اسپانسرهای غیر دولتی

اطلاع رسانی > اخبار >

بنام یزدان بخشاینده

جلسه هماهنگی کمیته علمی " دومین کنگره بین المللی بیماری های ناقل زاد و تغییرات آب و هوایی و چهارمین کنگره ملی حشره شناسی پزشکی"با معاون بهداشتی دانشگاه و مسؤولین مرتبط در تاریخ 11/4/1398 در دفتر معاونت بهداشتی دانشگاه تشکیل گردید.

در این جلسه جناب آقای دکتر عزیزی دبیر علمی کنگره گزارشی از وضعیت پیشرفت امور کنگره ارائه نموده و خواستار حمایت معاونت بهداشتی دانشگاه از این کنگره گردیدند. در ادامه جناب آقای دکتر همتی معاون بهداشتی دانشگاه ضمن استقبال از برگزاری کنگره برحمایت همه جانبه از این کنگره تأکید نمودند. مقرر گردید کارشناسان مبارزه با بیماریهای واگیر معاونت بطور فعال در جلسات علمی و کارگاههای جنبی کنگره شرکت نمایند.

در پایان تفاهم نامه ای بمنظور تعیین حدود و موارد همکاریهای دوجانبه امضا گردید.

اعضای حاضر در جلسه: آقای دکتر همتی، آقای دکتر عزیزی، آقای دکتر ابراهیمی، آقای دکتر مؤمن بالله فرد، آقای دکتر سلطانی، آقای دکتر علیپور و سرکار خانم مهندس سلطانی.

بازگشت1398/04/12
توجه : نظر شما پس از تایید مدیر سایت در سایت نمایش داده می شود !